Happiness Hero DK (deltid)

Copenhagen, Capital Region of Denmark, Denmark · Happiness Team

Description

Stort velkommen til Goodiebox :) Skønt, at du kigger forbi. Nu skal du høre: Vi er på udkig efter en Happiness Hero, som kan arbejde 16-20 timer/ugen i vores Team Happiness.

Måske vi lige skal præsentere os selv ordentligt: Vi er Goodiebox - og vi forkæler tusindvis af skønne danske kvinder hver måned med masser af beauty og selvforkælelse.

På de 7 år, vi har eksisteret, har vi opnået en score på 9,8 på TrustPilot, vores egen Goodieboxpris til Danish Beauty Award, flere e-handelspriser, og så har vi senest lanceret i både Holland, Belgien og i Norge.

Og her kommer det vigtige: Dette har kun været muligt, fordi vi har verdens bedste medlemmer, og fordi vi hver eneste dag og time arbejder stenhårdt for at skabe verdens bedste oplevelse for vores skønne medlemmer.

Det er her, du kommer ind i billedet. Du skal være en del af vores Team Happiness. Andre vil måske kalde det kundeservice, men det passer egentlig ikke på Goodiebox, og hvordan vi arbejder. Vores Happiness Heroes er vores vigtigste ambassadører, passer på alle vores fantastiske medlemmer og lever efter en meget simpel regel: Vær mod vores medlemmer, som du selv ønsker, at din bedste ven er mod dig.

Requirements

Ansvarsområder

Benefits

Apply for this job